Специфічні IgE, мигдаль (f20)
Мигдаль є одним з найважливіших видів горіхів, що належать до сімейства розоцвітих. Основними різновидами мигдалю є солодкий мигдаль (Prunus amygdalus dulcis) і гіркий мигдаль (Prunus amygdalus amara). Пряма сенсибілізація харчовими алергенами відбувається лише при споживанні.
Мигдаль – основний складник таких солодощів, як марципа
Схожі дослідження
- Алергокомпоненти тимофіївки (rPhl p1, rPhl p5b (recom./суміш) (g213), sIgE
- Специфічні IgE, курка (f83)
- Алергокомпонент пшениці rTri a 14 LTP (f433), sIgE
- Специфічні IgE, желатин коров'ячий (c74)
- Специфічні IgE, молоко коров'яче (f2)
- Специфічні IgE, креветка (f24)
- Специфічні IgE, часник (f47)
- Алергокомпонент овальбумін курячого яйця nGal d2 (f232), sIgE
- Алергокомпонент берези Bet v1 (PR-10) (t215), sIgE
- Алергокомпонент пшениці rTri a 19, омега 5 гліадин (f416), sIgE
- Новини
- Учбові посібники
- Цікава фізика. Механіка
- Цікава фізика. Молекулярні явища і теплота
- Цікава фізика. Електрика
- Цікава фізика. Оптика
- Цікава фізика. Розваги
- CISCO CCNA 2
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 20.04.2025 02:48
Квiткова крамниця Martiflo - 17.04.2025 10:00
Martiflo - 14.04.2025 07:22
Парфуми Royal Parfums - 10.04.2025 09:03
Bazylik Recipes - 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти
- Нові компанії