ЛАНГОШ
Рецепти → Другі страви (піца, пироги, тощо)
ЛАНГОШ
Склад:
дріжджі - 20 г,
молоко - 0,5 л,
мука - 600 г,
1 чайна ложка солі,
2 ст. ложки олії.
Соус: Сметана - 200г.
0,5 чайної ложки солі,
часник - 2 зубчики,
твердий сир - 100 - 200 г (за смаком)
Приготування: Посипати дріжджі цукром і відставити в тепле місце доки не почнуть підніматися, приблизно на 0,5 години. Дріжджі, муку, сіль, олію, молоко замісити та поставити тісто в тепле місце. Коли тісто збільшиться приблино в 2 рази, поділити на 8-10 частин, сформувати круглі "булочки" та залишити на 30-40 хвилин піднятися. Розкатати "булочки" товщиною ~1 см та обсмажити з обох сторін на гарячій олії. Готовий ланош змастити сметаною, в яку додано часник та сіль (спеції за смаком), посипати тертим сиром. Смачного!
Схожі оголошення
- NewTea
- ДЕСЕРТНІ КРЕПИ
- ЧОЛОВІЧИЙ РЕЦЕПТ ШАРЛОТКИ. (Рецепт звичайного яблучного пирога, розписаний спеціально для чоловіків)
- Паска горіхова
Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень
- Області
- Категорії
- Зворотній зв'язок
- Партнери
- Нові оголошення
- 30.03.2025 10:18
MikiBox: Подарункові коробки, пакети, конверти - 26.03.2025 03:01
Теплорадість на Борщагівці - 24.03.2025 01:17
Теплорадість - 23.03.2025 11:22
Адвокат Кирієнко Віра Володимирівна (Вишгород) - 22.03.2025 10:59
Переклад документів
- Нові компанії