ЛАНГОШ



РецептиДругі страви (піца, пироги, тощо)
Четвер 24 Січ 2013

ЛАНГОШ

Склад:

дріжджі - 20 г,

молоко - 0,5 л,

мука - 600 г,

1 чайна ложка солі,

2 ст. ложки олії.

Соус: Сметана - 200г.

0,5 чайної ложки солі,

часник - 2 зубчики,

твердий сир - 100 - 200 г (за смаком)

Приготування: Посипати дріжджі цукром і відставити в тепле місце доки не почнуть підніматися, приблизно на 0,5 години. Дріжджі, муку, сіль, олію, молоко замісити та поставити тісто в тепле місце. Коли тісто збільшиться приблино в 2 рази, поділити на 8-10 частин, сформувати круглі "булочки" та залишити на 30-40 хвилин піднятися. Розкатати "булочки" товщиною ~1 см та обсмажити з обох сторін на гарячій олії. Готовий ланош змастити сметаною, в яку додано часник та сіль (спеції за смаком), посипати тертим сиром. Смачного!

Переглядів: 2320

Схожі оголошення


Подати оголошення

Клікніть на , щоб відкрити нижчий рівень

  • Області
  • Категорії
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії