ТНВЭД | УКТЗЕД 2011 | Українська класифікація товарів зовнішньоекономічної діяльності 2011| Товарная номенклатура внешнеэкономической деятельности


Група 04

Молоко та молочні продукти; яйця птиці;
натуральний мед; їстівні продукти тваринного походження,
в іншому місці не зазначені

Примітки:

1. Термін “молоко” означає незбиране молоко або повністю чи частково знежирене молоко.

2. У товарній позиції 0405:

(а) термін “вершкове масло” означає натуральне вершкове масло, сироваткове чи рекомбіноване (відновлене) вершкове масло (свіже, солоне або згіркле, у тому числі консервоване вершкове масло), виготовлене виключно з молока, з вмістом молочного жиру 80 мас.% або більше, але не більш як 95 мас.%, з максимальним вмістом сухого знежиреного молочного залишку 2 мас.% і з максимальним вмістом води 16 мас.%. Вершкове масло не містить доданих емульгаторів, але може містити хлорид натрію, харчові барвники, нейтралізувальні солі та нешкідливі культури молочнокислих бактерій;

(b) термін “молочні пасти” означає здатні намащуватися емульсії типу “вода в маслі”, що містять молочний жир як єдиний жир у продукті в кількості 39 мас.% або більше, але менш як 80 мас.%.

3. Продукти, одержані шляхом концентрування молочної сироватки з доданням молока чи молочного жиру, класифікуються як сири в товарній позиції 0406 за умови, що вони мають такі три характеристики:

(а) вміст молочного жиру в перерахунку на суху речовину — 5 мас.% чи більше;

(b) вміст сухої речовини не менш як 70 мас.%, але не більш як 85 мас.%;

(c) сформовані або здатні формуватися.

4. Ця група не включає:

(а) продукти, одержані з молочної сироватки, які містять понад 95 мас.% лактози, вираженої як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину (товарна позиція 1702);

(b) альбуміни (включаючи концентрати двох або більше білків молочної сироватки, що містять понад 80 мас.% білків молочної сироватки у перерахунку на суху речовину) (товарна позиція 3502) або глобуліни (товарна позиція 3504).


  • Документи
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії