ТНВЭД | УКТЗЕД 2011 | Українська класифікація товарів зовнішньоекономічної діяльності 2011| Товарная номенклатура внешнеэкономической деятельности


Група 17

Цукор і кондитерські вироби з цукру

Примітка:

Ця група не включає:

(а) кондитерські вироби з цукру, які містять какао (товарна позиція 1806);

(b) хімічно чисті цукри (крім цукрози, лактози, мальтози, глюкози і фруктози) та інші про­дукти товарної позиції 2940; або

(c) лікарські засоби або іншу продукцію групи 30.


Примітка до товарних підпозицій:

У товарних підпозиціях 1701 11 і 1701 12 термін “цукор-сирець” означає цукор, у якому вміст цукрози в сухо­му стані становить менш як 99,5 мас.% за показниками поляриметра.


Додаткові примітки:

1. У товарних підкатегоріях 1701 11 10 00, 1701 11 90 00, 1701 12 10 00 і 1701 12 90 00 термін “цукор-сирець” означає цукор без ароматичних добавок, або без барвників, або без вмісту будь-яких інших добавок, який містить у сухому стані менш як 99,5 мас.% цукрози, визначеної поляриметричним методом.

2. У товарній підкатегорії 1701 99 10 00 термін “білий цукор” означає цукор без ароматичних добавок або без барвників, або без вмісту будь-яких інших добавок, який містить у сухому стані 99,5 мас.% або більше цукрози, визначеної поляриметричним методом.

3. У товарних підкатегоріях 1702 30 10 00, 1702 40 10 00, 1702 60 10 00 і 1702 90 30 00 термін “ізоглюкоза” означає продукт, одержаний з глюкози або її полімерів, який містить у сухому стані не менш як 10 мас.% фруктози.

4. Термін “сироп інуліновий” означає:

(а) у товарній підкатегорії 1702 60 80 00 безпосередній продукт гідролізу інуліну або олігофруктози, який містить у сухому стані більш як 50 мас.% фруктози у вільній формі або у вигляді цукрози;

(b) у товарній підкатегорії 1702 90 80 00 безпосередній продукт гідролізу інуліну або олігофруктози, який містить у сухому стані не менш як 10 мас.%, але не більш як 50 мас.% фруктози у вільній формі або у вигляді цукрози.


  • Документи
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії