ТНВЭД | УКТЗЕД 2011 | Українська класифікація товарів зовнішньоекономічної діяльності 2011| Товарная номенклатура внешнеэкономической деятельности


Група 23

Залишки і відходи харчової промисловості;
готові корми для тварин

Примітка:

До товарної позиції 2309 включаються продукти, що використовуються для годівлі тварин, в іншому місці не зазначені, одержані в результаті переробки рослинної або тваринної сировини до такого ступеня, що вони втратили основні властивості вихідної сировини, крім рослинних відходів, рослинних залишків і побічних продуктів такої переробки.


Примітка до товарної підпозиції:

У товарній підпозиції 2306 41 термін “насіння свиріпи або ріпаку з низьким вмістом ерукової кислоти” означає насіння свиріпи або ріпаку з низьким вмістом ерукової кислоти, як зазначено в примітці 1 до товарної підпозиції групи 12.


Додаткові примітки:

1. До товарних підкатегорій 2303 10 11 00 і 2303 10 19 00 включено лише залишки від виробництва крохмалю з кукурудзи і не включено суміші цих залишків з продуктами, одержаними з інших рослин, або з продуктами, одержаними з кукурудзи, переробленої в інший спосіб, ніж виробництво крохмалю шляхом зволоження.

Вміст крохмалю повинен становити не більш як 28 мас.% у перерахунку на суху речовину та вміст жирних речовин не повинен перевищувати 4,5 мас.% у перерахунку на суху речовину.

2. Товарна підкатегорія 2306 90 05 00 включає лише залишки від вилучення олії із зародків зерен кукурудзи, що містять такі компоненти в певних кількостях у перерахунку на суху речовину:

(а) продукти з вмістом олії менш як 3 мас.%:

вміст крохмалю — менш як 45 мас.%,

вміст білка (вміст азоту х 6,25) — не менш як 11,5 мас.%;

(b) продукти з вмістом олії не менш як 3 мас.%, але не більш як 8 мас.%:

вміст крохмалю — менш як 45 мас.%,

вміст білка (вміст азоту х 6,25) — не менш як 13 мас.%.

Крім того, ці залишки не містять компонентів, що не вилучаються з кукурудзяних зерен.

Продукти, що містять компоненти частин зерен кукурудзи, які були додані після переробки і не були піддані процесу вилучення олії, не включаються.

3. У товарних підкатегоріях 2307 00 11 00, 2307 00 19 00, 2308 00 11 00 і 2308 00 19 00:

“фактична концентрація спирту за масою” — кількість кілограмів чистого спирту в 100 кг продукту,

“потенційна концентрація спирту за масою” — кількість кілограмів чистого спирту, яку можна одержати в результаті повного збродження цукрів, що містяться в 100 кг продукту,

“загальна концентрація спирту за масою” — сума фактичної та потенційної концентрації спирту за масою,

символ “мас.%” позначає концентрацію спирту за масою.

4. У товарних підкатегоріях 2309 10 11 00 — 2309 10 70 00 і 2309 90 31 00 — 2309 90 70 00 термін “молочні продукти” означає продукти, що включаються до товарних позицій 0401, 0402, 0404, 0405, 0406 і до товарних підкатегорій 0403 10 11 00 — 0403 10 39 00, 0403 90 11 00 — 0403 90 69 00, 1702 11 00 00, 1702 19 00 00 і 2106 90 51 00.

5. До товарної підкатегорії 2309 90 20 00 включено лише залишки від виробництва крохмалю з кукурудзи і не включено суміші цих залишків з продуктами, одержаними з інших рослин, або з продуктами, одержаними з кукурудзи, переробленої в інший спосіб, ніж виробництво крохмалю шляхом зволоження, які містять:

висівки кукурудзи, що використовуються в процесі вимивання, у співвідношенні, яке не перевищує 15 мас.%, і/або

залишки води для замочування кукурудзи в процесі вимивання, включаючи залишки води для замочування, що використовуються для виробництва спирту або інших продуктів, що отримують із крохмалю.

Ці продукти можуть містити залишки, одержані під час вилучення олії із зародків зерен кукурудзи в процесі вологого подрібнення.

Вміст крохмалю повинен становити не більш як 28 мас.% у перерахунку на суху речовину, вміст жирних речовин — не більш як 4,5 мас.% у перерахунку на суху речовину та вміст білка — не більш як 40 мас.% у перерахунку на суху речовину.



  • Документи
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії