Продукти для красивої шкіри



Неділя 10 Гру 2017

Продукти для красивої шкіри

Одна з перших стратегій, які можна використовувати для поліпшення стану здоров'я шкіри - намагатися отримувати високоякісні омега-3 жири в достатній кількості. Це настільки надійний показник, що я зазвичай визначаю потреби людини в омега-3, просто потиснувши йому руку. Якщо рука не така гладка, як спинка немовляти, це, як правило, вірна ознака того, що у цієї людини дефіцит цих жирів.

Discovery Health теж так вважають, але рекомендують морепродукти в якості основного джерела омега-3 жирів. Але я не можу погодитися з цією рекомендацією, оскільки запаси риби у всьому світі в даний час настільки забруднені, що токсини, які ви отримаєте з рибою, швидше за все, принесуть більше шкоди, ніж користі.

Замість цього я рекомендую приймати добавки з високоякісними омега-3. Моє улюблене - це масло криля, оскільки його користь для здоров'я в цілому перевершує користь від звичайного риб'ячого жиру, в основному тому, що воно набагато більш біодоступність, краще захищена антиоксидантами і, отже, не буває прогірклим, а також набагато більш стійко, ніж риб'ячий жир.

Так що, якщо ви боретеся з сухою шкірою, намагайтеся брати досить омега-3 жирів. У холодні зимові місяці може знадобитися збільшити дозу. Овочі також необхідні для підтримки здорової, красивої шкіри.

У своїй практиці я зустрічав 75-літніх жінок, які виглядали на 40 років, практично без зморшок на обличчі. Більшість з них пили багато свіжих соків і вели здоровий спосіб життя. Це відкриття було однією з причин, за якими я сам почав готувати соки.

В овочах високий вміст як води, так і поживних речовин (включаючи основні мінерали); крім того, вони сприяють оптимальному функціонуванню систем природної детоксикації. Так, здорову функцію печінки підтримують зелені овочі, такі як:

    
Хлорела
    
капуста калі
    
шпинат
    
зелень кульбаби
    
брокколі

 


Простий спосіб забезпечити вживання свіжих овочів в достаточноі кількості - вичавлювати з них сік. Для досягнення оптимального результату потрібно буде відрегулювати кількість соку і види овочів для нього з урахуванням вашого харчового типу.

Наприклад, з урахуванням того, що я ставлюся до сильного білкового харчового типу, моє добове споживання сирого соку становить 350 мл, як правило, з селери і шпинату, оскільки вони підходять для мого харчового типу.

Детально я розглядаю цю концепцію в моїй книзі Візьміть здоров'я під контроль (Take Control of Your Health). А зараз я пропоную безкоштовний он-лайн тест для визначення свого харчового типу. Раніше ми брали 29 доларів за його проведення, тому зараз у вас є можливість скористатися цим безкоштовним пропозицією.

В цілому, вам потрібно включити в свій раціон багато сирих цільних продуктів, включаючи сирі молочні продукти, якщо у вас немає на них алергії, оскільки це ще один з основних стовпів, які підтримують молодість шкіри. Пам'ятаєте, на початку цієї статті я згадував молочні продукти як потенційно шкідливу їжу? Але я говорив про пастеризовані.

Проблему викликає не сама їжа, а, швидше за те, як змінюється її природний стан, завдаючи шкоди вашому здоров'ю. А сирі молочні продукти, як правило, не роблять згубного впливу.

До інших харчових продуктів, відомим своїм благотворним впливом на здоров'я шкіри, відносяться масла і жири - сирі і холодного віджиму.

Кокосове масло особливо корисно для щитовидної залози. Крім того, необхідно включити в раціон велика кількість продуктів, багатих антиоксидантами. До цієї категорії відноситься більшість ягід.

Ще одна група продуктів, про які варто згадати - ферментовані або культивовані продукти.

Ферментовані продукти сприяють зростанню дружніх кишкових бактерій і допомагають перетравлювати їжу. Крім того, вони підтримують здорову імунну функцію, включаючи збільшення рівня вітамінів групи В, омега-3, травних ферментів, лактази і молочної кислоти, а також інших імунних хімічних речовин, які борються зі шкідливими бактеріями.

Переглядів: 2375

Схожі статті


Подати оголошення
  • Новини
  • Учбові посібники
  • Зворотній зв'язок
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії