dovidnyk

Виробництво м'ясних продуктів [10.13] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ



Виробництво м'ясних продуктів [10.13] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ


Детально

NACE:15.13*,
isic:1010* ,


Цей клас включає:

- виробництво сушеного, соленого, копченого м'яса

- виробництво м'ясопродуктів:

• ковбас, салямі, кров'яної ковбаси, сервелату, болонської копченої ковбаси, паштетів, рулетів, вареної шинки тощо



Цей клас включає також:

- виробництво м’ясного борошна (ПРОДКОМ)

- виробництво м’ясних консервів (СРА2008-КN2008)



Цей клас не включає:

- виробництво готових заморожених блюд з м'яса та птиці, див. 10.85

- виробництво заготовок м'ясних супів, див. 10.89

- оптову торгівлю м'ясом, див. 46.32

- пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92

- виробництво екстрактів і соків з м’яса, риби, ракоподібних і молюсків, див. 10.89 (КВЕД2005, СРА2008-КN2008)



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії