dovidnyk

Перероблення та консервування картоплі [10.31] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ



Перероблення та консервування картоплі [10.31] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ


Детально

NACE:15.31,
isic:1030* ,


Цей клас включає:

- перероблення та консервування картоплі:

• виробництво обробленої замороженої картоплі

• виробництво сухого картопляного пюре

• виробництво закусочних продуктів з картоплі

• виробництво картопляних чіпсів

• виробництво картопляного борошна дрібного та грубого помелу



Цей клас включає також:

- промислове (механічне) очищення картоплі



Цей підклас не включає:

- виробництво продуктів з картоплі для немовлят і малюків, див. 10.86 (КВЕД-2005)



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії