dovidnyk

Виробництво маргарину і подібних харчових жирів [10.42] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ



Виробництво маргарину і подібних харчових жирів [10.42] | КВЕД - 2010 | КЛАСИФІКАЦІЯ ВИДІВ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ


Детально

NACE:15.43,
isic:1040* ,


Цей клас включає:

- виробництво маргарину

- виробництво сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25% (КВЕД-2005 та ДСТУ), та пастоподібних продуктів

- виробництво змішаних кулінарних жирів



Цей підклас не включає:

- виробництво масла з коров'ячого молока, топленого масла (молочного жиру), див. 10.51(КВЕД-2005)

- виробництво майонезу, див. 10.84 (КВЕД-2005)

- виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25% (див. 10.89) (КВЕД-2005)



Повернутися до списку


Можливо вас зацікавлять схожі професії


Інші довідники

  • Довідники
  • Партнери
  • Нові оголошення
  • Нові компанії